Palvelut

Sähköinen taloushallinto

Haluamme tarjota asiakkaillemme sähköistä taloushallintoa tukemaan yrittäjän arkipäivää. Käytössämme on nykyaikainen Procountor ohjelmisto johon asiakkaalla ja tilitoimistolla on yhteinen käyttöoikeus.

Tiedon vaihto on nopeaa ja kommunikointi helppoa. Osto- ja myyntilaskujen luonti, pankkikorttikuittien käsittely, tiliotteiden ja palkkalaskelmien selailu, raporttien tarkastelu, maksatus, kaikki toiminnot hoituvat yhdessä järjestelmässä. Kuittien valokuvauksella kuitit siirtyvät ajantasaisesti ohjelmaan eikä kuitteja tarvitse säästää erikseen. 

Voit laatia matkalaskut ja hyväksyä ostolaskut tien päällä ollessasi helposti mobiilisovelluksella. Tositteet tallentuvat sähköisesti pilvipalveluun ja ovat aina tarvittaessa helposti jäljitettävissä.

Kirjanpito- ja tilinpäätös

Kirjanpito ja tilinpäätös kuuluvat peruspalveluumme.

Meille on tärkeää, että sinulla on jatkuvasti ajantasainen tieto yrityksesi talouden seurantaa varten. Toimitamme talouden raportit ja autamme lukujen tulkinnassa.

Veroilmoitukset- ja neuvonta

Kannattaako perustaa toiminimi vai osakeyhtiö? Mikä on yrittäjävähennys? Nostanko palkkaa vai osinkoa? Kannattaako henkilöauto pitää omissa nimissä vai siirtää yrityksen omaisuuteen ja työsuhdeautoksi? Miten kokous- tai edustuskulut käsitellään verotuksessa? Milloin ennakkoverojen määrää tulisi muuttaa?
Veroasioiden merkitys ja niiden tunteminen on oleellinen asia yritykselle. Verosuunnitteluun liittyvät asiat ovat vaativia ja yksityiskohtia on paljon. Tilitoimistomme laatii veroilmoitukset ja auttaa ja ohjaa verosuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Palkanlaskentapalvelut

Laskemme tunti- ja kuukausipalkat ja laadimme tulorekisteriin tarvittavat ilmoitukset kuten palkka- ja kilometrikorvausilmoitukset.

Tarjoamme palkanlaskentapalveluun myös vuosilomien kertymisen seurannan ja toimitamme tarvittaessa palkkakortit ja -todistukset.

Tarjoamme aloittavan yrittäjän kirjanpito- ja konsultointipalvelua

VKL_jasenena_logo